Yukarı Dolaylar Köyü
Duyurular: Yukarı Dolaylar Köyü İnternet Sitesi

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 05 Eylül 2010, 11:44:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yukarı Dolaylar Koyu Dugun geleneklerı...  (Okunma Sayısı 1739 defa)
K4m4N
KamaN
Administrator
Süper Üye

Puan 75
Çevrimdışı Çevrimdışı

YdolaylaR.CoM

« Yanıtla #15 : 27 Şubat 2008, 22:58:21 »

Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Farkımız Tarzımız Simavlı Olmamız Ya Kan Kusturruz Ya Tam Susturruz
scambaz
Yeni Üye
*

Puan -9
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #16 : 24 Şubat 2009, 23:53:24 »

slm arkadaslar bunlarla bitmez geleneklerimiz
tabikide ama neyi nereden baslasak bilmemki ama sukadarını deyim oturupta yazamaya baslasm inanki bitmez eskiler de öle sakalar vardiki simdikilere tasçikartirdi ama nedeceksini adam sakayla karisik adami dövse eskiden saygi ve de sevgi vardi arkadaslar ama bu malesef geleneklerimizden kaldirilmisti insanlar eli üç kuruş görünce eskileri hepten unuttularbenim çocukluğumda öle oyunlar vardiki saymayla basa çikamiyorummesela kurban bayramlarinda gençler ve ihtiyarlar deve oyunu çikarirlardi ev ev ekmek toplanirdi o ekmekleri köy halkından birine satılır ve parasıyla halan devam etmekta olan köy odamızın ihtiyaçlari karşilanırsı ama bunlar unutuldu malesef birde insanlar merakla beklerdi deve oyununu geldiklerinde kapıdan boş dönmesinlerdiyeama bil,iyoruzki bu gibi örf ve adetlerimiz öldürmüş durumdayız sen kim ben kim gecenin biyarisi cıkıpta ekmek toplamak herkeste aynı düşünceler var insanlarimiz geçmişini ne çabukta unutuyorlar şimdilik yazacaklarim bu kadar
muharrem
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2009, 11:39:19 »

slm arkadaşlar ben epezamandır  köysitemize girmiyordum yani vakdim olmuyordu  kusuruma bakmayın geneldede  netden çıkmam ama zamanin olmadı  siteye  geçmişlere bakmaya  bakıyomda hepinizde düğünlerden bas ediyorsunuz  ama inanın  düğünlerimizin tadı tuzu kalmadı ben isdeyom hep düğünlerimizi  köyümüzde yapalım vallaha belkide çocukluk zamanlarımızı hatırlarız değilmi  arkadaşlar ben sahsen özledim köyümün eski düğünlerini  hani birzamanları gelin sabahı  oyunlar çıkarırlardıya  veya  gelin gecesi oyun çıkarırlardıya  onları yani  gerçekden hepsinide özlüyom benimgibi ne arkadaşlarvardır ama çıkıpda  ordaya bende geçmişimi özlüyom seyen  nece arkadaslarımvar ben genelde  toplumla dolaşanlardan biriyim nelerivar  köyümüzün güzel  anılarını anlatan arkadaşlarımvar saygılarımla sayın site ve köy halkım herşey gönlünüzce olsun saygı deyer  hemşerilerim  ALLAHA  emanet olun
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.22 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu