Yukarı Dolaylar Köyü
Duyurular: Yukarı Dolaylar Köyü İnternet Sitesi

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. 10 Eylül 2010, 21:30:42

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YukarıDolaylar Köyünün gelisimi icin neler yapılmalıdır??  (Okunma Sayısı 1334 defa)
{YeşiL}
Co-admin
Süper Üye

Puan 36
Çevrimdışı Çevrimdışı

|| Almila ||

« : 21 Mayıs 2008, 21:55:41 »

Köyümüzün eksıklıklerı ve yapabıleceklerımızı burada tartısalım arkadaslar...

///...F@rk|m|z T@rz|m|z Yürekten YUKARIDOLAYLARLI 0Lm@m|z...///
{YeşiL}
Co-admin
Süper Üye

Puan 36
Çevrimdışı Çevrimdışı

|| Almila ||

« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2008, 21:26:51 »

Böyle bir site köyün tanıtımı için bence güzel bir adimdi..

Farklı seyler yapmak lazım köyün adını duyurmak lazım bence bırcok aktıvıteyı burada yapabılırız aslında en azından ınternet kullanıcılarına köyümüzü tanıtmıs oluruz...

Onun dısında farklı bır yorum yapamıyorum cünkü neler eksık koyunuzde o kadarını bılmıyorum...

///...F@rk|m|z T@rz|m|z Yürekten YUKARIDOLAYLARLI 0Lm@m|z...///
poyraz
Çalışkan Üye

Puan 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2008, 23:37:27 »

köyün gelişimi icin elele vermek gerekir. birisi muhtarı kötüler diğeri kooperatif başkanını diğeri dernek başkanını birlik olalım arkadaşlar ayrımcılık yapmayalım birlikten kuvvet doğar eğer omuz omuza verirsek halledemeyeceğimiz mesele yoktur. şu an köy icin önderlik yapan liderlere yardımcı olabiliriz.

h_tophan
Administrator
Süper Üye

Puan 472
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2008, 06:00:03 »

sülo çoştu valla

suleyman kal
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2008, 11:20:47 »

çok haklısın sülo
isminemis
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2009, 21:18:36 »

Denildiği gibi ilk başta birlik beraberlik olunmalı. Onun içinde insanların yanlışlarını değil doğrularını görmemiz gerekir.Bir de köyümüzü başkalarına tanıtmak için aktivite düzenlemek gerekir.Mesela futbol turnuvası gibi belki piknik türünde birşeyler falan yani.Saygılar...
m.bilge
Çalışkan Üye

Puan 7
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2009, 09:50:25 »

Bence Karakise mahallesine ve dere mahallesindeki girişe büyük önem verilmeli...çünkü bi köyün tanıtımı için yol üstünde olması büyük avantaj.
yemişli naşa gibi belediyelerde yol üstünde...oralara gösterişli yapılar yapılabilir..büyük bi çeşme veya mola yeri gibi...ama  Gülümseme

muharrem
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2009, 07:36:21 »

SLM  saygıdeyer hemşerilerim  ve köylülerim herşey yapalim ama malesef 3.5 yıldır hiçbirşe yapamadik yani dernek olarak neden yapamadik hiç araşdırmasını yapıyormusunuz ben yapiyom ama tek benimveya sadece  başkan ve başkan yardımcılrı  ile olmuyo  hepimiz yani yukarıdolaylar halkı olarak hepimiz taşın altıne elimizi koymalıyız ama bazı kendini bilmez vatandaşlarımız yanı derneğimize üye olmayanlarda burnunu sokuyor bunların araşdırılmasını ilk başda bunu isdeyom yani  derneğimize üye olmayan vataşdaşlarimizin derneğe yönlerdirmelerine karşıyım şitdetle  karşıyım bu kişilerin dernek yönetim ve  dernek üye  arkadaşlarımında araşdırıp tesbit etmelerini isdeyom
eyerki tesbit edemesseniz gelin ben uzakdan sizlere o kişi veya  şahısların kimliklerini ortaya koyem  hiç bir üye veya saygıdeyer başkan ve başkan yardımcı arkadaşlarımızın  birbir arkamıza sinmeden israrla bu kişilerin üzerine gidelim bir vatandaşım hayır için koşuşduruyor  deyer deneğime üye olmayan kendini şiddetle kınıyom ikişiyi sen neden çolugun çocugun rızkını arabana benzin atarak koşduruyon deyor bu sahıs bire bir  bana dedi bende  kendisini şiddetle uyardım sen karışma derneğime dedim ama  sizlerinde bunlara gözyummanızı  isdemiyom derneğim bu yüzden hiç bir varlık gösderemedi yani iç bölünmeler vargibi ama  eminimki var olmamalı deyom saygılarımla  NOT deyerli ismail bilgenin yazısına cvp verecekdim ama uzatdim hani demek isdediğim bu işler birlik beraberlikle olur  saygi deyer kardeşim  ismail bilge ........SAYGILARIMLA DEYERLİ KÖYLÜLERİM
gidemem_sensiz
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2009, 07:47:20 »

bizim köyün insanları ne kadar bir araya gelsede hiç bir zaman birlik we beraberlik olmaz herkes birbirinin arkasından işler çewirdikçe bizim köyümüzünde hiç kalkınacak gibi bi hali yok olmazda... arkadan işler çewrinler kendilerini çok iyi biliyor bunları blup saf dışı yaparsanız köyümüz kalkınabilir...

HeRKeS aYNı HaYaTTa KeNdiNi Bi BoK SaNMa!!!
muharrem
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2009, 08:00:23 »

slm  saygideyer  ((gidemem sensiz)) haklisin  ama neyazıkki  seningibi yürekli ve  cesaretli olmasini isdeyom güzel  köyümün  insanklarini  eyerki el ele olursak  herşeyi  başaririz  eyerki  halen birbir arkamiza sinmöeye devam edersen neyazıkki  ayni yerimizde  sayariz ama  inaniyomki  yetkili arkadaşlar bu  şahısları  uyararak  inş  temennim  bilmedikleri şeylere  karışmaz  bu  şahıslar köyümüzde belli  ama  neyazıkki  engel olan olmuyo  inş  engel olurlar  şahsen ben yetkili olsam o  vatandaşlarimizi  bire bir  uyaririm  bakdım bizlerin konuşmalarını galeye  almassalar  aldirtmasinida bilirim  ama  ben yetkşi isdeyom bu konuda ben bu  şahısları  durdururum  eminki durdurecemde 
   SAYGILARIMLA   SAYGI DEYER YUKARIDOLAYLARLILARIM 
   NOT  benim güzel köyümü kimsenin  gücüyetmeyecek bölmeye bunuda o kendini bilmeyen şahısların dikkatine  eyerki açikla derseniz bu kişileri isbatlama kaydıyla  isbatlamayada hazırım birtek  yüce rabbimden  çekiniyom başkada asla hiç  birkişiden çekinmiyom  bunuda bilesinler   (((MUHARREM AKÇAY)))
gidemem_sensiz
Yeni Üye
*

Puan 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2009, 21:41:44 »

bizim köyün insanları biraraya gelsede ben yinede inanmam köyümüzün kalkınacağına... herkesin içi fesat olmuş

HeRKeS aYNı HaYaTTa KeNdiNi Bi BoK SaNMa!!!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! Dilber MC Theme by HarzeM
Bu Sayfa 0.127 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu